Kamera Express

Op zoek naar een goede systeem camera, daarvoor eigenaar van een inmiddels gestolen Canon EOS 60D, al op internet goed voorbereid in de te maken keuze. Hoewel in de wereld van de systeemcamera's valt veel te kiezen wat de finale keus bemoeilijkt. Met mijn lijstje van 4 potentiele kandidaten besloot ik naar de winkel van Kamera Express te gaan om me daar te laten voorlichten in de hoop een goede keuze uit 4 te maken. En met veel geduld, vakkennis en enthousiasme ontving ik voldoende informatie om een voor mij goede beslissing te nemen. Na ruim 3 uur vragen, ervaren en uitleg ging ik aan de eind van de ochtend naar huis met een prachtige Panasonic Lumix dmc gx8 en twee bijpassende toplenzen. Top service!

Uitstekende klantenservice, alle tijd om vragen te beantwoorden en je de diverse producten te laten ervaren

Scorekaart voor Kamera Express