Belsimpel

Belsimpel heeft mijn verwachtingen overtroffen! Het was weer tijd om mijn abonnement te verlengen. Dit heb ik gedaan op donderdagavond 21:30 en heb hierbij een Iphone 6S 32GB Rose Gold uitgezocht. De volgende dag had ik mijn nieuwe telefoon al in huis.

Belsimpel houdt je per mail op de hoogte van de status van je bestelling. Zodra ze het pakket hebben overgedragen aan PostNL krijg je een track&trace code. Via PostNL heb ik mijn pakket gevolgd en werd er een indicatie gegeven hoe laat ik het pakketje zou ontvangen. Dit kwam overeen met het tijdstip van ontvangst.

Ik heb mij telefonisch laten voorlichten voor het beste abonnement. De medewerker heeft geluisterd naar mijn wensen en mij geholpen de juiste keuze te maken. Ik hoefde niet te wachten om een medewerker te spreken en kreeg direct de juiste persoon aan de lijn.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops