Ik ging in november dit jaar naar de Antwerpse Kamera Express store met in gedachten de aankoop van een Nikon fullframe camera D750. Na een uurtje met de verkoper van de winkel gesproken te hebben, ben ik van dat fullframe pad afgewandeld en ben ik beginnen nadenken over iets geheel anders, weg van de gekende comfortzone van reflexcamera's richting... het Fujifilm X systeem. Enkele weken later en zeker twee van die adviesgesprekken extra achter de kiezen, heb ik de Fuji X-T2 besteld. Deze heb ik nu reeds een tweetal weken in bezit en de man (of zeg maar het team) van Kamera Express Antwerpen had overschot van gelijk. Wat een camera. En door eenvoudige adapters kan ik zelfs mijn lichtsterke lenzen van Nikon blijven gebruiken, naast het fantastische glas van Fuji.
VerzendingEen dijk van een toestel. DE X-T2 samen met de 'kitlens' 18-55 (die helemaal geen kitlens is zoals bij Nikon en Canon) leveren prachtig materiaal af. Zuiver, haarscherp, snelle autofocus, prachtige kleuren en nog zoveel om te ontdekken. Tot hiertoe geen klachten over mijn overstap!
KlantenserviceIk ben reuzeblij van mijn switch van Nikon naar Fuji. Dikke duim voor het geduld en de know-how van het Antwerpse KE-team! Ik had evengoed naar buiten kunnen lopen met een duurdere FF reflex camera + lenzen, maar ze hebben naar mijn behoeften gepeild en geluisterd. Thanks!