Coolblue.nl

Coolblue snapt het helemaal!! De manier van klantbenadering d.m.v. de combinatie van goede en duidelijke websites en mooie aantrekkelijke filialen waar je terecht kunt voor vragen,service en afhalen van producten, maken dat het zeer prettig is om daar te shoppen.

Ok, ze hebben me een geheugen module geadviseerd die niet blijkt te passen in mijn laptop, maar die ga ik vandaag in het filiaal omruilen. Uit ervaring heb ik geleerd dat ze daar absoluut niet moeilijk over doen. Zelfs als je geen bonnetje meer hebt. Die zitten nl gewoon in hun systeem. :)

En wat ik ook erg leuk vind is dat ze er een hele "experience" omheen hebben gebouwd met "wachttherapie" en dozen waar kinderen een Coolblue winkel (incl. parkeervakken) van kunnen maken om mee te spelen.

Niet gek dus dat zij op dit moment één van de (zo niet hét) succesvolste bedrijven zijn in hun branche. Misschien niet de allergoedkoopste, maar dat is niet altijd even belangrijk. Kwaliteit heeft een prijs. Coolblue, jullie zijn top bezig!!

Levering op zondag!! Fantastisch, toch? Zelfs als je zaterdagavond laat nog besteld, heb je het zondag in huis. Cool!!!!...blue.

Baliemedewerker was super vriendelijk en ik had het idee dat hij wel kennis van zaken had. Alleen dat er een verschil is tussen pin configuratie van DDR3 en DDR4 SODIMM geheugen.

Scorekaart voor Coolblue.nl