Megekko

Wederom voor een vriend een Crucial MX 300 met 525GB SSD besteld bij Megagekko. En wederom prima prijs. Waarom kan Megagekko wel een scherpe prijs aanbieden en anderen niet? Nou, geef mij Megagekko dan maar.

de 16e december besteld en de 17e december binnen gekregen. Super aan de afspraak gehouden zoals op de website van Megagekko staat.

Ooit 1x een levering die ik nodig had niet geleverd op de dag dat dit wel zou moeten zijn gebeurd. Na wat rondbellen gaf Megagekko aan dat het product ook een SSD 525 Crucial had afgegeven aan de POST,( POST.NL) De post gebeld daar er tot 2 uur voor de levering zou plaats vinden, echter opeens de lever datum veranderde naar de dag erna.

Hier kon Megagekko niets aan doen, echter vertelde de post.nl mij dat Megagekko het product niet zou of niet op tijd zou hebben afgeleverd.
Dit was een grote leugen !!
De postbode die mij het pakje de dag erna kwam aanleveren gaf ruiterlijk toe dat hij het pakketje van mij was vergeten mee te nemen in zijn levering.

Zo ziet men dat Post.nl gewoon een verhaal uit de duim zuigt en hiermee een leverancier die met Post.nl in zee is gegaan gewoon de grond in boort om zichzelf als prima te profileren. En gelooft U mij, dit is al vaker keren voor gevallen.
Eerst geloof je Post.nl, echter na bij de 2e keer en wat verder onderzoeken bleek dat Post.nl gewoon fout zat en niet de leverancier. Ondanks hierover klagen geeft Post.nl niet thuis en blijft gewoon regelmatig blunderen. Misschien heb ik gewoon pech gehad de 14 keer dat mij dit is overkomen. Echter vind ik dat geen uitzondering meer en heb ik ook Post.nl hierover niet meer gesproken daar dit gewoon geen nut heeft.

Ik zou Megagekko en ook andere bedrijven aanraden toch eens naar DPD of een andere leveranciers te nemen. Aan leugenaars heb ik namelijk een hekel.
Als men massaal een andere leverancier zou nemen dan is dat de enige remedie die Post.nl aanzet tot verbetering.
Want dan krijgt de dame boven in de top bij overname niet meer haar tig miljoenen euro's gouden handdruk waar ze al vanaf 2014 mee bezig was met de overname van Post.nl door een Belgische onderneming.

Maar Megagekko is zeker 100% aan te raden om daar je spullen te kopen.

Voor een ieder fijne kerstdagen en een super 2017 toegewenst.

En hopelijk verbetering voor Post.nl, want daar is de klant die een dag vrij neemt de dupe van. Zo wordt e.e.a. alsnog zeer kostbaar als men de 8 uur uurloon even bij de niet geleverde levering telt.

Scorekaart voor Megekko