Ik ging naar de winkel om een canon eos 6d met veel andere spullen te kopen, maar die was niet voorradig. Net verkocht de vorige dag kennelijk, dat was nog niet verwerkt in de website. Dus toch maar online gekocht, met beloofde levering de volgende dag. Maar dat ging niet gebeuren omdat de flitser speedlite 430 niet in de webshop voorhanden was (wél tijdens bestellen). Uiteindelijk toch verstuurd de volgende dag, maar zonder de flitser. Die zal ik hopelijk vandaag ontvangen, maar ik heb nog geen enkel logistiek bericht daarover gekregen, 4 dagen later. Ook onduidelijke info over verzekeren, dat kan uiteindelijk alleen in de winkel kennelijk. Gelukkig woon ik er niet al te ver vandaan. In de winkel (den haag) heel goede service. Ook prima prijzen. Het gehele besteltraject, voorraadinfo e.d. kan wel enige verbetering krijgen. Heb nog geen gebruikservaring maar dat zal vast en zeker OK zijn.
Verzendingzie hiervoor
KlantenserviceZie hiervoor. De klantenservice zei dat de flitser tijdens bestellen wél "niet op voorraad" stond. Tja, ik weet heel zeker wat ik heb gezien.