Prachtige winkel. Al vaker bij besteld zonder problemen. Bezorging was zeer snel en het product zat goed verpakt. Tot nu toe 1 keer met de klantenservice in contact geweest (Via twitter) Vanwege een smartphone batterij die het al vrij snel niet meer deed. Kreeg zeer snel reactie terug (en dat nog om kwart over elf 's avonds!) waarbij alles snel geregeld werd. Een paar dagen later weer een werkend product in huis! Klantenservice was erg vriendelijk en handelde perfect. Assortiment bij Coolblue is ook zeer groot, ze hebben ook veel dingen die je bijvoorbeeld bij een mediamarkt niet of nauwelijks terug vind. Denk bijvoorbeeld aan de grote collectie Videokaarten, Ruime keuze tussen veel verschillende modellen waardoor jouw variant er vrijwel altijd tussen zit. erg blij met coolblue! ( En ook mooi dat het nog eens een Nederlands bedrijf is ook) Ik zou het zeker bij aanraden om voor je technologie aankopen naar de website (of winkel) van Coolblue te gaan!
KlantenserviceTop handelde mijn probleem snel en goed af! Meer info in de korte toelichting.