Azerty

Order op 30-11 geplaatst, zou levertijd hebben van 2-3 werkdagen. Na een week langs niets gehoord te hebben, maar gemaild met klantenservice. Product zou onbekende levertijd hebben en ze zullen mij op de hoogte houden. Na opnieuw mailen kreeg ik de valse hoop/belofte dat zij het product via een andere leverancier op 14-12 bij mij zouden kunnen leveren. Helaas kreeg ik van hun geen product toegestuurd, maar een mail dat het product op zijn vroegst 28-12 binnen zou komen bij hun.

Besteld op 30-12 bij levertijd van 2-3 werkdagen. Leverancier zou product niet eerder kunnen leveren dan 28-12?

Reageren relatief snel op e-mails, maar melden hierin weinig met als optie:
1) U kunt wachten tot het artikel voor u binnen komt en dan alles in 1 keer ophalen of laten versturen.
2) U kunt kiezen voor een alternatief product.
3) U kunt wachten tot het artikel voor u binnen komt en de reeds gereserveerde producten vast ophalen of laten versturen. U dient bij splitsing van de order rekening te houden met een meerprijs voor de verzendkosten.

Scorekaart voor Azerty