V-Nix.nl

Keurige site waar de verschillen duidelijk worden aangegeven. Telefonisch contact gehad voor de aanschaf van de drone en keurig te woord gestaan en voorzien van advies. Na bestelling is de drone keurig geleverd na 2 dagen zoals aangegeven op de site van V-nix.
Super correct😊👍🏻

Phantom 2 VISION plus is geleverd 2 dagen na de bestelling

Na een onverklaarbare crash en landing in het water heeft Mike de Jong van V-nix enorm veel inzet getoond om een retourlabel te ontvangen van DJI voor reparatie onder garantie Na 4 tevergeefse pogingen en geen reactie van DJI heeft Mike aangeboden zelf de Phantom 2 vision plus na te kijken. Bij controle bleek 1 motor en 1 aansturings printplaat defect te zijn. Deze zijn beide door V-nix en met name Mike vervangen. Vervolgens heeft Mike de drone compleet nagekeken en voorzien van de laatste updates. Resultaat een compleet werkende drone retour. Na gereed melding keurig gebeld. Bij het ophalen van de drone kwam de grootste verrassing. De kosten .... 0,00 € Veel plezier verder en mochten we nog iets voor u kunnen doen dan horen we het graag zei Mike . GEWELDIG in 1 woord. Beoordeling uitstekend voor service is te beperkt wat mij betreft. Geweldig wat een service. Je zou willen dat alle (web) winkels zo omgaan met haar klanten
Mike en V-nix, nogmaals reuze bedankt👍🏻👍🏻

Groet Pieter. Een zeer tevreden klant

Scorekaart voor V-Nix.nl