Defect product ontvangen. Uitgepakt en neergezet, vervolgens niet meer aangeraakt en ik word ervan beschuldigd.
VerzendingLevering was op zich prima, snel geleverd. De monitor had echter vrij veel last van backlight bleeding. Deze heb ik terug gestuurd, binnen 7 dagen na levering. Normaal zou je zeggen dead on arrival, echter heeft de klantenservice hier nog nooit van gehoord.
Ze hebben het scherm naar de fabrikant verstuurd en ik wacht inmiddels al 3 weken op een nieuwe. Als redenen aangegeven dat er een krasje op de achterkant zou zitten en ik te laat gereageerd zou hebben. Omdat ik hem als defect gemeld heb hebben zij de garantie procedure gestart waardoor mijn retourrecht zou komen te vervallen.
Inmiddels ruim 6 gesprekken met de klantenservice later weten ze me nog te vertellen dat het nog wel 1 a 1,5 week gaat duren.
Ik bestel hier nooit meer mijn producten.
Zoals hierboven vermeld staat. Geen greintje inlevingsvermogen. Geen mogelijkheden om een klant te helpen. Naar mijn idee zitten ze er alleen omdat het moet, niet omdat ze graag klanten helpen. Afspraken maken mbt terug bellen maar niet nakomen. Mails worden beantwoord: "Je hebt al telefonisch contact gehad ik hoop dat het hierbij is opgelost"