Een nette site met concurrerende prijzen. Registreren en betalen binnen een handomdraai. Een benchmark voor online shopping.
VerzendingZoals hieronder vermeld was de verzending erg onzorgvuldig verpakt. Was het alleen de tv beugel geweest dan had de zending prima geweest, maar I.c.m. iets kleins als een cam module kan je verwachten dat dit misgaat.
KlantenserviceNadat ik een bestelling voor een tv beugel en een cam module had geplaatst had ik de volgende dag de bestelling al binnen. Hele grote doos omdat het een 65" steun was. Helaas was de doos niet zorgvuldig dichtgemaakt waardoor onderweg de cam module waarschijnlijk door een kier uit de doos is geschoven. De zelfde avond nog een telefoontje naar Coolblue. Netjes te woord gestaan door een medewerker en de volgende dag nóg een nieuwe module in huis.
Dat noem ik nog eens aftersales!!!!
Beste meneer/mevrouw,
Wat vervelend om te horen dat de levering zo tegenviel. U heeft natuurlijk helemaal gelijk en voor zoiets fragiels mag zeker wat meer zorg gedragen worden. We hopen dat het voor de rest wel allemaal is goed gekomen. Mocht dit niet zo zijn dan willen we u vragen om contact op te nemen met onze klantenservice.
Coolblue