Belsimpel

Even een aanvulling, kan helaas de review zelf niet aanpassen.

2 november, dus 2 dagen na het plaatsen van de review de telefoon in ontvangt mogen nemen hier. Alleen was ik wel helaas 2 weken weg voor mijn werk aan de andere kant van het land. Over de verzending zelf is niks aan te merken, die is goed! Afgelopen donderdag is er contact opgenomen hoe een en het ander verlopen is en er werden welgemeende (zo kwamen ze ook echt over) excuses aangeboden en uitgelegd hoe dit zo gelopen is. Volgens mij had het veel eerder netjes opgelost kunnen worden maar dat hebben ze bij deze nu gedaan in de vorm van een klein en welkom presentje.

Het duurt lang maar weten toch wel hoe het moet uiteindelijk.. als zij volgend jaar de goedkoopste zijn wil ik ze best nog een herkansing geven, en met mijn case/feedback denk ik dat zij hun systeem aardig kunnen aanpassen om dit soort problemen er tussen uit te halen om op te lossen.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops