MediaMarkt

Bestellen op internet gaat snel, maar afhalen op de vestiging gaat ontzettend traag:
1. Je staat eerst in de rij als je een nummertje trekt. Te weinig personeel, dus lang wachten.
2. De verpakking: voor het ophalen van een laptop sleeve is een 20x te grote doos gebruikt. Die doos krijg ik niet mee op de fiets. Die sleeve past zo in m'n tas.
3. Afrekenen, doet een andere medewerker. Weer een aantal minuten wachten. Het duurt ongeveer 15 min voordat ik de winkel uit ben voor het ophalen van een laptopsleeve.
Dit is al de tweede keer dat t zo traag gaat (in Deventer). Het duurt veeeeeeeeel te lang.
4. Verder moppert de cassiere op haar collega dat ie dingen niet goed doet. Regel dat zélf, Media Markt!
5. Maar ook de mensen die in de winkel willen afrekenen moeten erg lang wachten.
Daarom beoordeling: slecht tot waardeloos
Doe er wat mee!, Media Markt! Versnel het afhaalproces!

Veeeeeeeel te grote doos. Een laptop sleeve voor een 15.6 inch laptop in een doos waar er wel 20 inpassen!

Scorekaart voor MediaMarkt