Kamera Express

KameraExpress belooft bezorging binnen 24 uur indien alles op voorraad is..en voor 23:59 besteld.
- Bestelling om 20:30 's avonds geplaatst, maar om 24:00 en later nooit bevestiging van verzending ontvangen (wordt wel aangegeven dat je bevestiging zal ontvangen)
- Volgende ochtend via de chat gevraagd of de levering doorgaat, krjg bevestigend antwoord.
- 20:00 's avonds er komt niks.
- Weer via de chat gevraagd of er dan de volgende dag bezorgd zal worden., chat is offline..
- Krijg mail dat ik zo spoedig mogelijk antwoord krijg, en ja de volgenede ochtend een mail die zegt dat er die dag bezorgd zal worden.
- 20:00 's avonds .. nog niks ( bij ons worden pakjes 's avonds tussen 18:00 en 20:00 bezorgd normaliter"
- Volgende ochtend (vandaag) weer via de chat gevraagd hoe het zit, het wordt uitgekocht. De mevr. achter de chat vraagt om mijn telefoonnummer zodat de klantenservice kan bellen want zij kan niet aan de informatie komen...
Geef telefoonnummer en krijg belofte terruggebeld te worden.. en daar wacht ik nu nog steeds op..
- Ga mar zelf in een winkel Sinterklaaskadootjes kopen straks, want dit gaat echt niet lukken. Als het onderweg zou zijn had ik wel een mail gekregen waarin de verzending bevestigd is, maar die is er niet..

Conclusie : leveren gaat niet binnen de beloofde 24 uur bij KE, ook niet in de daarin opvolgende twee dagen als het erom spant...

Wel vind ik de Chat mensen heel vriendelijk, en ik geloof dat ze echt hun best doen, maar onvoldoende "reikwijdte" hebben voor dit soort situaties, zij kunnen er dus niks aan doen, mede doordat ze blijkbaar in de filialen zelf zitten en niet bij de klantenservice..

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw Feedback.

Vervelend om te lezen dat uw order niet goed is gegaan. Omdat wij klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan zouden wij graag contact met uw opnemen. Kunt u, uw ordernummer in een reactie vermelden. Wij Zullen dan contact met u opnemen.

Jeffrey Jacobs

Scorekaart voor Kamera Express