Wegens goede ervaringen bij Azerty en goede prijzen kom ik hier vaak terug voor onderdelen of een complete pc.
Vrijdagavond de 25e een compleet nieuw systeem in losse onderdelen besteld. Alle producten behalve een hardeschijf waren op voorraad, de harde schijf had een levertijdindicatie van 2-3 dagen. Maandag kreeg ik bericht dat ook dit product binnen was en het dezelfde dag verzonden was. De volgende dag, dus binnen twee werkdagen, had ik alles in goede staat in huis.
Ik had gekozen voor gratis verzending binnen Nederland.
Maandag 26 november was de harde schijf ook bij hen binnen en ik kreeg bericht dat mijn bestelling verzonden was, even als de factuur en een voucher voor een spel (Civilization VI) bij de RX 480 die ik had besteld. De volgende dag had ik alles binnen. De onderdelen waren netjes verpakt met voldoende plastig luchtkussentjes als bescherming. Alleen de behuizing (Fractal Design Define R5 Black/Window) kwam apart in zijn eigen doos, waardoor het misschien wel erg duidelijk was dat er een compleet systeem bezorgd werd. Gelukkig kwam het gewoon bij eerste levering aan op mijn adres. De dozen waren ook niet beschadigd dus tijdens transport is ook alles goed gegaan.
Na het plaatsen van de bestelling kreeg ik een mailtje met de bevestiging en een mail met de verschillende opties om het door hen te laten assembleren inclusief garantie. Hier heb ik geen gebruik van gemaakt daar ik als hobby graag zelf mijn systemen bouw. Ik ben netjes op de hoogte gehouden van het verzenden van de bestelling en de actie waar ik voor in aanmerking kwam (Civ VI bij een RX 480 grafische kaart). Verder heb ik niet te maken gehad met de klantenservice.