Op 14-11-2016 had ik 3 beamers besteld want ik had deze de volgende dag nodig. De bestelling had ik rond 23.00 uur besteld. Ik had met creditcard betaald. De status bij betaling bleef staan dat deze gecontroleerd moest worden waardoor ik geen zekerheid dat het pakket de volgende dag er zou zijn. Pas 's nachts kreeg ik een bevestiging dat de betaling en verzending gelukt waren.
VerzendingIk kreeg een emailtje met een verzendcode en bij PostNL stond dat deze onderweg was en de volgende dag geleverd zou worden, alleen was er nog geen tijdstip bekend. Totdat het ochtend was en bleek het pakket niet de volgende dag geleverd te worden maar de dag daarop. Terwijl een uur vantevoren nog geen tijdsindicatie was maar wel geleverd zou worden.
KlantenserviceIk heb dit pakket ongeopend retour gebracht naar Coolblue zelf. Op locatie werd gezegd dat er een credit zou plaatsvinden binnen 3 werkdagen. Dit werd drie dagen later ook bevestigd per mail. Prima. Tot op heden 1-12-2016 heeft er nog steeds geen betaling plaatsgevonden. Er is divers bel/mailcontact geweest en eerst werd toe gezegd dat het shoptegoed zou worden maar er moest overlegd worden om het terug te storten. En toen bleef het wederom stil en nog steeds geen geld terug na bijna 2 weken terwijl het 3 werkdagen zou duren. Echt schandalige gang van zaken om iemand zo op zijn geld te laten wachten. Wel producten meteen retourneren maar geld teruggeven, ho maar. Alle toezeggingen zijn tot op heden niet nagekomen.
Beste heer of mevrouw,
Allereerst willen we u bedanken voor de feedback. We willen u ook onze welgemeende excuses aanbieden voor het feit dat u al enige tijd op het aankoopbedrag moet wachten. Dit is niet onze normale gang van zaken. We willen dit dan ook zo snel mogelijk voor u oplossen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw ordernummer naar geenglimlach@coolblue.nl te mailen?
Alvast bedankt voor uw reactie.
Coolblue