Een aantal dagen geleden mijn de Huawei MediaPad T1 7.0 WiFi opgehaald. zoals afgesproken kon ik de tablet binnen enkele dagen ophalen en hierover kreeg ik heel netjes een e-mail. in mediamarkt zelf ervaar ik altijd een prettige sfeer, met name door de vriendelijke mensen die je te woord staan. de tablet werd netjes aan me overhandigd, nadat alles goed is gecontroleerd. eenmaal thuis heb ik direct mijn tablet uitgeprobeerd en hij werkt nog beter dan ik verwacht had. zeker een aanrader. hij is snel en compact. mediamarkt alvast bedankt maar weer en tot ziens.
Verzendingde Huawei MediaPad T1 7.0 WiFi werkt zeer goed, ook voor mensen die nog niet eerder een tablet gehad hebben. Het is zeer makkelijk in gebruik, met toch erg veel opties en mogelijkheden. het geluid is ook goed. zelfs de camera werkt goed. dit is zeker een aanrader
Klantenservicezoals altijd wanneer ik in media markt kom, word ik goed en snel geholpen. er heerst een prettige sfeer en werknemers zijn een leuk team en zijn zeer deskundig.