Ik heb de laatste jaren veel elektronica bij Media Markt gekocht en nooit spijt gehad.
Altijd netjes de laagste prijs (vanwege de laagste prijs garantie) en ik word hier altijd zeer goed behandeld.
Van TV's tot game-accessoires, alles koop ik bij Media Markt (indien in het assortiment en geen levertijd langer dan 10 dagen). Als ze meer aanbod hadden qua computeronderdelen, kwam ik nog maar bij één winkel.
Ik heb een nieuwe headset besteld, omdat mijn oude defect was geraakt. Ik kon deze een dag na bestellen, bij mijn Media Markt locatie ophalen. Zeer goed geregeld. Twee weken geleden een bestelling thuis laten afleveren. Geen bezorgkosten, goed verpakt en op tijd.
Of je nu laat bezorgen of je gaat halen, je kunt vertrouwen op de levertijden die op de website zijn vermeldt.
Ik had een Sony Wireless Headset gekocht bij Media Markt in maart 2015. Deze was nu kapot gegaan (plastic headstrap brak) en ik ben ermee teruggegaan naar de winkel. Ik kreeg mijn geld terug!
De headset was nu 12 euro goedkoper dan toen ik hem in eerste instantie kocht. Ik heb precies dezelfde headset weer gekocht en dat voor minder geld!
No-nonsense service... Extreem prettig! (alleen om dit soort service, blijf ik een trouwe klant)