Paradigit

Ik had snel een product nodig voor mijn computer dus donderdag avond besteld. Wat blijkt is dat ze je de producten morgen in huis leveren als je voor 23.30 besteld. Dat is laat! Ze waren toevallig ook de goedkoopste en ze heb en gratis verzending boven de 25€. Samen met de garantie en service die ze leveren gewoon een van de beste winkels om iets te kopen wat met technologie te maken heeft.

Ik had een nieuwe processor koeler nodig omdat de stock koeler kapot was gegaan. Wilde een luchtkoeler hebben die niet te duur was én waar ik misschien mee wat kon overklollen. De Coolermaster Hyper 212X vas maar 30€ met gratis verzending bij paradigit. Er waren op tweakers ook veel reviews van. Gelijk gekocht en heel erg tevreden mee. Nu temperaturen van gemiddeld 25 tot 30 graden Celsius koeler dan voorheen. Top product!

Ik heb na het plaatsen van de order bijna direct alle bevestigingsmails gekregen. Ook heb ik netjes in de vroege vrijdagochtend een track n trace code gekregen. Allemaal metjes en snel afgehandeld dus. Nergens problemen mee gehad.

Scorekaart voor Paradigit