Paradigit

Donderdag een computer, twee schermen, twee x toetsenbord en 3x muis besteld, werd een week later pas bezorgd. Gelogen slogan dus! Elke dag contact op proberen te nemen waar het bleef, niemand kon ons helpen of vertellen waarom het zo lang duurt. Voor een bedrijf is dit van levensbelang. Slechte zaak dus!

Woensdag eindelijk pas bericht dat het komt omdat de 2 muizen en toetsenborden niet op voorraad waren, zeg dat dan meteen! Bestelling omgegooid (ge-upgrade naar een iets duurdere variant op kosten van Paradigit) en de volgende dag was het er. Jammer dat we het dezelfde dag niet op konden halen en NOG een dag moesten wachten, maar so be it. Ik ga er niet meer bestellen.

Uiteindelijk werden we goed geholpen en kwam de spreekwoordelijke aap uit de mouw, jammer dat het een week moet duren, anders was het zo opgelost!

Scorekaart voor Paradigit