Kamera Express

Voor de eerste keer naar de winkel van Kamera Express in Capelle a/d Ijssel, omdat ik naar een echte fotozaak zocht met veel keuze qua fotocamera's en tassen en omdat mijn toekomstige toestel en in mijn handen wilde hebben (ook vanwege het gewicht) en vanwege de expertise van de verkoopmedewerkers. Veel informatie kun je op internet vinden ook bij Kamera Express natuurlijk; dat is handig om tevoren alvast te selecteren, maar als je vragen hebt of meer keuze zoekt ben je hier toch echt aan het juiste adres. Ik moest even wachten maar er waren veel medewerkers dus dat viel mee. Ze verkopen ook veel tweedehands toestellen en lenzen met garantie dus als je iets goedkoper zoekt ook erg veel keuze! Ik ben erg goed geholpen en heb ook een leuke bijpassende tas gevonden. (Je hebt ze hier in alle maten en kleuren en merken!). De winkel is ook erg uitgebreid met randzaken voor lijstjes, canvas etc. en gratis koffie/thee/water/toilet voor als het wat langer duurt. Dus volgende keer ga ik daar weer heen!!!!

Het product moest even uit het magazijn worden gehaald maar was er binnen zeer korte tijd.

prima, aandacht voor klant.

Scorekaart voor Kamera Express