Paradigit

Makkelijk besteld (goeie micro-SD "Black Friday" actieprijs): Simpelweg de actiepagina geopend vanuit de nieuwsbrief (e-mail), op het product-plaatje geklikt, het aantal aangepast in het "winkelmandje" (ik wilde er graag 4), afgerekend met Ideal (zoals te doen gebruikelijk) en binnen no time een bevestigingsmail! Gewoon goed en 'on-par' met andere kwaliteit webshops dus.

Direct de volgende ochtend een 'Track and trace' nummer ontvangen en SUPER SNEL (binnen 17 uur na bestelling!) ook daadwerkelijk geleverd. Het was ook netjes in een doos ingepakt, ondanks dat het een simpel product betrof dat ik in een enveloppe ook had geaccepteerd! Wel kwam het 2 uur later dan vermeld in de 'Track and trace' (gebeurt wel vaker tegenwoordig), maar dit is meer te wijten aan de distributeur dan aan Paradigit zelf!

Scorekaart voor Paradigit