Na wat negativiteit over de aflevertijd die Hofma hanteert op Tweakers te hebben gelezen, heb ik eerst telefonisch contact opgenomen. Nadat duidelijk was dat ik vragen had over een LG 55EF950V, werd er geadviseerd om voor een LG OLED55B6V (nieuwer model) te gaan die ik voor dezelfde prijs kon meenemen.
Kwa leverdatum is er onduidelijkheid omdat er op de website staat dat het 1 dag duurt en in andere reviews staat dat dit niet altijd correct is. Ook bij mijn bestelling was dit niet haalbaar, echter was ik hiervan al op de hoogte omdat dit tijdens het telefoongesprek vermeld werd.
Omdat de OLED55B6V als verjaardags kado diende hebben ze hun uiterste best gedaan om de unit voor de 29ste af te laten leveren. Op 24-11 de bestelling gedaan en de 26ste werd hij geleverd. Terwijl werd gecommuniceerd dat het uiterlijk de 28ste zou gaan worden.
Ik heb wel een aantal keer met Hofma gebeld met de vraag of de unit al wel ontvangen was. Op moment van bestellen zou de OLED55B6V namelijk pas de volgende dag binnen komen. Ik werd elke keer netjes te woord gestaan.
Hofma heeft nog wat slagen te halen met duidelijkheid over de afleverdatum. Maar omdat ik naar mijn gevoel proactief heb gehandeld, en Hofma gedaan heeft wat ze gezegd hebben, ben ik een happy camper.
Een koerier die erg zorgvuldig met de zending omging heeft deze netjes op plaats van bestemming gedropt.
KlantenserviceIk belde met vragen over een 55EF950V. Ze boden een OLED55B6V voor dezelfde prijs. Ik werd uitstekend te woord gestaan en ze zijn nagekomen wat er tijdens eerste telefoon gesprek werd afgesproken.