Aan de webshop valt niet zoveel op te merken, maar de bezorging is echt niet op orde. Vandaag voor de twee maal binnen een week problemen gehad met bezorging. Verder qua gebruikersgemak op de website en de klantenservice enzo prima hoor (die kunnen er natuurlijk ook niets aan doen), maar ik denk niet dat we snel nogmaals hier zullen bestellen....
VerzendingZojuist voor de tweede keer binnen een week een zeer slechte ervaring met de bezorging van een product. Een product op donderdag besteld, bewust op zaterdag laten leveren (niet op vrijdag), de hele middag daarvoor vrijgehouden, om aan het eind van de middag opeens een aankondiging te krijgen dat de levering op maandag plaats gaat vinden. Uhm, ja, leuk, dan had ie ook wel vrijdag kunnen komen, dan zijn we (net als maandag) ook aan het werk. Niet cool, coolblue.
KlantenserviceContact gehad met de klantenservice, die kunnen er natuurlijk ook niets aan doen. Prima lui daar.
Geachte heer, mevrouw
Wat enorm vervelend om te horen dat de bezorging van uw product zo slecht is verlopen. Dit is absoluut niet wat u van ons zou mogen verwachten.Ondanks het feit dat dit inmiddels allemaal al geregeld is, wil ik u vragen om dit even op te sturen naar: geenglimlach@coolblue.nl. Wij kijken dan heel graag naar een manier om dit recht met u te kunnen trekken.
Coolblue