Kamera Express

Ik heb voor Kamera Express gekozen omdat ik nieuwe Studiolampen nodig had en enkele andere uitbreidingen zoals een trigger en een softbox
Uiteindelijk heb ik voor Kamera Express gekozen omdat de ELC 500HD lampen goedkoper waren dan bij de importeur!! #helaas.
Daarbij heeft Kamera-Express de mogelijkheid, dat wanneer je voor 15:30 besteld, alles dezelfde dag nog binnen hebt. #mitsvoorradig.

Welnu de lampen waren voorradig maar de EL Skyport en uiteindelijk de Softbox niet. Ik werd daarop keurig geïnformeerd en de niet voorradige goederen zouden later en spoedig worden verstuurd door de leverancier.

Dezelfde avond werden mijn lampen keurig geleverd en wat verbaasde me, de dag daarop werden zowel de softbox en de trigger door de leverancier geleverd!! #metdankaanFotoflits.

Kortom mijn hele bestelling dus 1 dag na bestellen binnen!! #hoesnelisDAT! #Dikkepluim voor Kamera Express.

Scorekaart voor Kamera Express