Mobiel.nl

749 producten en 1.378 uitvoeringen

Beste Marcel,

Bedankt voor je beoordeling.

Allereerst onze welgemeende excuses voor het ongemak. Wij hebben de kwestie nader bekeken en in dit geval moeten wij toegeven dat er hier sprake is geweest van een nare samenloop van omstandigheden. In deze gevallen die gelukkig niet vaak voorkomen is het lastig om een compensatie te bieden die opweegt tegen alle ongemakken, toch hebben wij je een kleine attentie toegezonden. Onze branche is onderhevig aan flinke prijswijzigingen en daarbij wijzigt het aanbod van de providers ook maandelijks. Wij proberen dit aanbod met de grootste zorg samen te stellen en mocht er iets mislopen een passende compensatie te bieden.

Inmiddels zien wij dat het bedrag is teruggeboekt en het binnen enkele dagen zal worden bijgeschreven op het bij ons bekende rekeningnummer. Deze review zijn wij op meerdere platformen tegengekomen en wij zullen deze reactie daar dan ook vermelden.

Mocht je eventueel waarde hechten aan een telefonisch contact met onze afdeling Aftersales om het een en ander te bespreken nader te verklaring of een nadere uitleg wensen dan verzoeken wij je hierover een e-mail te sturen naar aftersales@mobiel.nl dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Aftersales Mobiel.nl

Scorekaart voor Mobiel.nl