Defect toestel, "gerepareerd" door Teleplan.
Belsimpel en Teleplan beweren dat het mijn toestel is dat hersteld is teruggestuurd, maar het serienummer is anders. Belsimpel en Teleplan houden vast dat het IMEI-nummer leidend is, terwijl het reparatierapport "Flash/Imei writing" aangeeft en dat het serienummer niet overeenkomt.
Het toestel is ook beschadigd tijdens reparatie. Teleplan melde via Belsimpel dat ze het toestel zo ontvangen hebben en dat het reeds beschadigd was bij aankomst.
Dit terwijl ik nog nooit een SIM-kaart in het toestel heb gedaan (het is een toestel voor Android ontwikkeling, niet voor normaal gebruik).
Oorspronkelijke verzending was ok, maar reparatieverzending heb ik zelf moeten betalen. Ik kan dat geld terug krijgen, maar dit zou zonder moeite moeten worden geregeld vind ik. (bijvoorbeeld door verzenden van retour-enveloppe naar mijn adres)
KlantenserviceSlecht geïnformeerde klantendienst, herhaalt simpelweg wat hersteldienst zegt zonder kritisch na te denken.
Men doet zelfs uitspraken over fotobewijs dat niet klopt:
Foto toont aan dat serienummer niet overeenkomt, maar klantendienst zegt dat de foto bewijst dat het serienummer wél overeenkomt.
De wachttijden aan de telefoon zijn ontzettend lang (tot +- 30min) en antwoorden via email duren ongeveer 1 week.
[edit] Er is een onderzoek gaande sinds 24/11/2016 door Belsimpel om te achterhalen wat er precies met mijn toestel is gebeurd. De communicatie is een stuk fijner en er wordt daadwerkelijk geluisterd en elke paar dagen een email-update gestuurd. Vandaar dat ik mijn algehele ervaring van "Waardeloos" naar "Slecht" verander.