Bestellen is eenvoudig, er zijn veel betaalmogelijkheden. Levering via Pakjegemak (dus afhalen bij het Postkantoor) is mogelijk en dat vind ik een groot voordeel. Items die op voorraad zijn of binnen 2-3 dagen leverbaar worden snel geleverd, vaak na 1 of 2 dagen. Er staat een groot assortiment op de website maar let op: lang niet alles is op korte termijn leverbaar.
Alle items zijn nieuw in doos geleverd behalve de harde schijven (wel nieuw maar zonder doos).
Een klein minpuntje vind ik de garantiebewijzen van Azerti: bij niet alle bestelde items staat een garantietermijn vermeld, bijvoorbeeld niet bij het moederbord, de grafische kaart en het geheugen. Terwijl volgens de fabrikant er wel garantie op van toepassing is. Overigens heb ik tot nu toe niet de ervaring dat Azerti daar moeilijk over doet.
Losse componenten worden samen goed verpakt in een verzameldoos opgestuurd. Harde schijven worden gewikkeld in een dikke laag bubble wrap. De apart bestelde monitor werd in de originele doos verzonden, zonder extra verpakking.
Het is op de website wel onduidelijk wat de verschillen zijn tussen de keuze voor normale of gratis verzending. Gratis verzending met track & trace werkt overigens prima.