Prima webshop en prettig dat er ook drie fysieke winkels zijn. Daarmee zijn ze wél een tikkeltje (niet veel) duurder dan de budget webshops, maar daar krijg je dan ook hun (winkel)service voor terug! Ik zou een 'uitstekend' toekennen als er een betere (technisch fijnmaziger) filter functie op de website was en het personeel in de winkel minder 'verkoper' en meer 'technicus' waren (al zijn ze in mijn ervaring wel altijd bijzonder behulpzaam). Daarnaast stond er nog een fout op de website (keyboard zou back-lit zijn wat niet het geval bleek..).
VerzendingLevering precies op de geadverteerde dag; wel een uurtje te laat aldus de 'track and trace' (maar dat lag buiten de macht van Paradigit, denk ik). Een flexibelere eindaflevering - bv. een lastminute afleveradreswijziging mogelijkheid - zou nog mooier zijn (maar is waarschijnlijk meer een utopie dan logistiek praktisch mogelijk).
KlantenserviceIn de winkel (waar ik toevallig de dag na de online-bestelling was) informeerde ik over een eventuele retourzendingsprocedure voor mijn online aanschaf. Daar werd ik geduldig en respectvol geïnformeerd, ondanks mijn "pietluttige" vragen. Ze maakten het wél wat mooier dan het is. Zo formuleerden ze bv. mijn 'RECHT op herroeping door koop op afstand' als een 'GUNST van Paradigit', daar waar dat feitelijk simpelweg hun 'wettelijk PLICHT' is. Houdt dus rekening met enige commerciële "Framing" (zoals in vrijwel elke winkel). Maar als dat het énige is.. De inhoudelijke informatie was dik in orde en het personeel was erg vriendelijk! Overigens heb ik géén gebruik hoeven maken van mijn herroepingsrecht (ondanks afwezigheid van de geadverteerde backlight was het nog altijd een fraaie prijs voor een leuk keyboard). Hun retour procedure is gratis en lijkt me flexibel genoeg in het geval dat het nodig zou blijken!