Mobiel.nl

749 producten en 1.378 uitvoeringen

Mijn bestelling van een Galaxy S7 telefoon met een T-Mobile madness maand abonnement op 2 oktober jl. is een grote ramp geworden. Na bijna twee maanden geen abonnement, telefoon en het betaalde geld nog niet terug.
Update van maandag 5 december: Het bedrag is gelukkig snel na mijn klacht teruggestort.
In de reactie van Mobiel.nl op mijn review geeft Mobiel.nl toe dat het behoorlijk fout is gegaan met mijn bestelling en mobiel.nl zou een kleine attentie sturen ter compensatie van het lange wachten en uiteindelijk niet tegen de oorspronkelijke voorwaarden de bestelling ontvangen. Na vier werkdagen op de attentie te hebben gewacht heb ik de aftersalesafdeling een mail gestuurd, als reactie kreeg ik dat er iets mis is gegaan in het verzendtraject, en de attentie opnieuw verstuurd zou worden. Nu zijn we inmiddels weer vier werkdagen verder en nog steeds niets ontvangen. Dat geeft niet echt vertrouwen in Mobiel.nl. Op 7 december een dikke reep chocola ontvangen met de excuses van Mobiel.nl, gelukkig heeft men na lange tijd toch woord gehouden..
In het kort: Bij de bevestiging bleek dat de aanbiedingsprijzen niet meer geldig waren, terwijl op de website van Mobiel.nl stond dat de aanbieding t/m 2 oktober gold. Mail gestuurd, na twee dagen nog geen reactie gekregen. Meerdere keren geprobeerd te bellen, uiteindelijk iemand te spreken gekregen, boodschap: geen schermprints gemaakt, dus geen bewijs, pech voor mij.
Omdat mij dat onterecht leek alsnog weer een mail gestuurd,
In de bevestiging die ik via de mail van Mobiel.nl ontving bleek dat de reguliere prijzen in de bevestiging stonden, dat betekende € 10,- in plaats van € 5,- per maand voor het abonnement en € 30,- aansluitkosten (bij de aanbieding gratis). Ik heb gelijk een mail gestuurd of Mobiel.nl mij voor de actieprijzen een abonnement kon aanbieden. De volgende werkdag heb ik een reactie gekregen en de dag ben ik daarna maar gaan bellen. Dat was vrij lastig, ik heb diverse keren meer dan 20 minuten moeten wachten voordat ik het maar moest opgeven. Uiteindelijk kreeg ik een medewerker aan de lijn. Volgens hem was het typisch pech en had ik gewoon te laat het abonnement afgesloten. Als ik schermprintjes van de aanbieding kon opsturen zou de klantenservice kijken wat ze voor mij konden doen. Omdat ik had geen schermprints gemaakt en op de website van Mobiel.nl stond dat de aanbieding t/m 2 oktober geldig was. Hier op heb ik een boze mail naar Mobiel.nl gestuurd of het normaal was zo met klanten om te gaan. Hierop kreeg ik een reactie met excuses en ik kon alsnog het abonnement afsluiten, alleen nu met bijbetaling van € 454,- in plaats van € 382,- zoals op 2 oktober. Op mijn antwoord dat ik dat onterecht vond kreeg ik een nieuw voorstel waarbij ik € 425,- moest bijbetalen. Volgens een medewerker van Mobiel.nl waren de prijzen hoger geworden. Ik vond het wrang, maar ben maar akkoord gegaan met het hogere bedrag en heb betaald. Vervolgens werd elke week de levering met een week uitgesteld. Op dinsdag 1 november keek ik op de website van Mobiel.nl en zag ik dat voor de Galaxy S7 bij het T-Mobile abonnement nu nog maar € 308,- bijbetaald hoefde te worden. Verder was de actie waarbij je een MicroSD kaart van 128GB kreeg inmiddels ook voorbij. Ik heb weer een mail gestuurd en kreeg tot mijn blijde verassing donderdag 3 oktober een antwoord dat er € 107,- teruggestort zou worden en dat Mobiel.nl een 128GB MicroSD kaart mee zou sturen. Vrijdag werd ik gebeld door een medewerker van Mobiel.nl dat het helaas niet meer lukte het abonnement tegen de T-Mobile madness maand voorwaarden af te sluiten. Met kon mij € 150,- tegemoet komen. Ik vroeg of het aanbod van donderdag dan wel bleef staan. In eerste instantie werd dat toegezegd, later werd dat weer ingetrokken. De medewerker die donderdag mijn klacht had beantwoord had een fout gemaakt. Daarop heb ik Mobiel.nl gevraagd om dan € 186,- terug te storten zodat ik in ieder geval de S7 voor de oorspronkelijke aanbiedingsprijs van € 382,- had. Dat konden ze niet doen en ik moest maar contact opnemen met Websend, het moederbedrijf. Ik heb hierop het hele verhaal met mijn verzoek € 186,- terug te storten naar Websend gestuurd. Ik heb hier tot nu toe (bijna drie weken later) geen reactie op gekregen, alleen de volgende maandag een automatisch bericht dat mijn contract geannuleerd was en dat het betaalde bedrag binnen 10 werkdagen terug gestort zou worden. Tot vandaag heb ik het betaalde bedrag nog niet terug ontvangen en heb ik vandaag (22 november) maar weer eens gebeld, nu met Websend. Na tweemaal vergeefs zo’n acht minuten gewacht te hebben kreeg ik de derde keer een medewerker aan de lijn. Hij zei dat Mobiel.nl er alles aan gedaan had om mij tegemoet te komen, nou dat is niet mijn gevoel en dat het geld nu binnenkort weer teruggestort wordt. Ik ben benieuwd. Ik ben nog niet eerder zo’n arrogante club, waar zo veel fouten gemaakt worden tegengekomen en ben Websend en dochters helemaal zat.

Update 7 december: Mobiel.nl heeft op 6 december een lekkere en verantwoorde reep chocola gestuurd als excuus. Ben blij dat er uiteindelijk toch iets gestuurd is.
Tweemaal zou er ter compensatie een attentie toegestuurd worden, tweemaal na vier werkdagen niets ontvangen. Ik hoop dat reguliere bestellingen beter verlopen.

Luisteren niet, vaak geen reactie gekregen op mail. Ook niet toen ik naar het moederbedrijf Websend escaleerde.

Beste Marcel,

Bedankt voor je beoordeling.

Allereerst onze welgemeende excuses voor het ongemak. Wij hebben de kwestie nader bekeken en in dit geval moeten wij toegeven dat er hier sprake is geweest van een nare samenloop van omstandigheden. In deze gevallen die gelukkig niet vaak voorkomen is het lastig om een compensatie te bieden die opweegt tegen alle ongemakken, toch hebben wij je een kleine attentie toegezonden. Onze branche is onderhevig aan flinke prijswijzigingen en daarbij wijzigt het aanbod van de providers ook maandelijks. Wij proberen dit aanbod met de grootste zorg samen te stellen en mocht er iets mislopen een passende compensatie te bieden.

Inmiddels zien wij dat het bedrag is teruggeboekt en het binnen enkele dagen zal worden bijgeschreven op het bij ons bekende rekeningnummer. Deze review zijn wij op meerdere platformen tegengekomen en wij zullen deze reactie daar dan ook vermelden.

Mocht je eventueel waarde hechten aan een telefonisch contact met onze afdeling Aftersales om het een en ander te bespreken nader te verklaring of een nadere uitleg wensen dan verzoeken wij je hierover een e-mail te sturen naar aftersales@mobiel.nl dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Aftersales Mobiel.nl

Scorekaart voor Mobiel.nl