Meerdere keren bij Megekko besteld, ging altijd goed totdat ik iets retour moest sturen.
Was eerst altijd lovend over Megekko, maar had laatst een screen protector besteld waar mij opviel dat er een haarscheur door de screen protector heen liep. Hiervan een bericht naar Megekko gestuurd dat ik graag een nieuwe wilt, kreeg alleen maar een antwoord van hun dat dit defect niet wordt gedekt door de fabrieksgarantie.
Waardeloze reactie natuurlijk omdat het product gewoon kapot was. Of het haarscheurtje er al in zit bij de fabriek of onderweg is gebeurd, als klant hoor je er gewoon geen haarscheurtje in te hebben en zou Megekko mij hier beter te woord horen te staan betreft oplossingen.
Ondanks dat 1 product niet helemaal goed aan is gekomen, was dit niet af te zien aan de doos van Megekko. Die zag er goed verpakt uit en het product was waarschijnlijk in de originele doos al een keer kapot gegaan.
KlantenserviceZe reageren wel snel dat moet ik ze toegeven, maar als je een RMA aanvraagt zijn ze niet klant vriendelijk.