Kamera Express

Ze nemen de tijd voor je, hebben een ruim assortiment, veel voorraad en nette prijzen.

Vandaag langs gegaan om mijn internetbestelling op te halen en meteen een batterij die ik teveel had gekocht terug te brengen (ongeopend). Blijkt dat je aankopen in de winkel geen geld terug krijgt, maar een tegoedbon! Internetaankopen krijg je wel je geld voor terug. Heb ik de internetaankoop moeten annuleren (26 euro), voor de batterij een tegoedbon gekregen (24 euro) om vervolgens met de tegoedbon en 2 euro bijbetaling weer de internetaankoop gekocht.
Daar zagen ze de kolder wel van in, en ik kreeg mijn geld terug.
Als grote uitzondering waar ik blij mee moest zijn!
Dit gaat om relatief kleine bedragen maar in september een camera bij hun gekocht als een kadootje voor mijn dochter. Had zij een ander model willen hebben, was ik verplicht geweest om bij hun te kopen, en eventueel voor het verschil een tegoedbon te moeten accepteren.
En ja, er staat bij elke kassa een bordje waarop dit vermeld staat, maar wie leest dat als je aan het afrekenen bent?

Niet meer van deze tijd en voor mij een reden om niks meer aan te schaffen in deze winkel.
(Winkel Amsterdam)

Scorekaart voor Kamera Express