Belsimpel

Op 28 oktober heb ik een telefoon besteld bij belsimpel.nl . De verwachte levertijd was toen 2-4 dagen. We zijn inmiddels bijna 3 weken verder en ik heb nog geen idee wanneer mijn telefoon verzonden wordt. De klantenservice geeft aan dat de levertijd onbekend is, maar ondertussen wordt de telefoon nog steeds online aangeboden met een levertijd van 5-7 dagen.

De klantenservice reageert binnen een aantal uur op vragen, maar wel pas nadat ik contact opneem. Ik word vanuit Belsimpel niet op de hoogte gehouden.

Inhoudelijk zijn de reacties waardeloos. 2 november: 'We verwachten dat we het toestel binnen 2-4 werkdagen weer kunnen uitleveren.', 9 november: 'Op dit moment is de levertijd inderdaad 5-7 werkdagen.' (niet dus, de levertijd staat nog steeds op onbekend.). Het is nu 16 november en belsimpel.nl weet nog steeds niet wanneer ze de telefoon kunnen leveren, maar verkoopt de telefoon nog wel gewoon met een verwachte levertijd van 5-7 dagen.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops