Bestelling ging vlot. De garantieverlenging moest wel ápart besteld worden, per mail. Hoewel je dit in je winkelkarretje kan toevoegen. Bij betaling verdwijnt het plots. Dit zouden ze wel moeten verbeteren.
KlantenserviceDe garantieverlenging gebeurt door https://www.klikzeker.nl. Hier ging het heel erg mis. Eerst al het feit dat je dat apart moest bestellen/betalen, buiten het gewone winkelproces om.
Vervolgens kreeg ik weken na de aankoop een mail + factuur van klikzeker. Bleek dat het adres compleet fout was, alsook de aankoopdatum. Ik wijs hen erop, ze doen er weken over om het recht te zetten. Blijkt het alsnog fout te zijn. Wekenlang ge-heen-en-weer later blijkt dat hun systeem niet in staat is om aan Belgische adressen te factureren! En in hun voorwaarden staat dat énkel Nederlandse adressen gedekt zijn.
Ze doen namelijk dit:
3000bb LEUVEN BELGIE
NETHERLANDS
m.a.w. ze vullen een niet-bestaande Nederlandse postcode in, een niet-bestaande Nederlandse stad. Da's niet rechtsgeldig.
Uiteindelijk verlies ik dus alle vertrouwen in Klikzeker, maar i.p.v. dat te accepteren beginnen ze nog te dreigen ook met aanmaningskosten en dergelijke, omdat "de herroepingstermijn" verstreken was, terwijl ze bij elke stap te laat waren, en in feite niet-bindende facturen/contracten stuurden.
Het hele bovenstaande verhaal gaat over Klikzeker.nl, niet over Plasmavisie.nl. Maar het zou goed zijn mocht Plasmavisie hun samenwerking met hen herzien, of enkel in Nederland garantieverlenging bieden. Want dit was werkelijk een nachtmerrie. Waarbij Plasmavisie ook niet bepaald behulpzaam was.