DataIO

Had een micro sd kaart besteld bij DataIO. 64GB Lexar microSDXC UHS-I 633x 95MB/s met USB reader voor €25,90. De laagste prijs. Dat was nodig omdat mijn vorige kaart het had begeven.

Er stond blijkbaar op de site dat de kaart in bestelling stond. Niet erg duidelijk aangegeven vond ik, anders had ik een andere kaart besteld. Mijn andere kaart is toen wel snel verzonden (2 werkdagen).

Toen ik na 8 dagen wilde vragen hoe het komt dat mijn kaart nog niet was aangekomen. Kwam ik erachter dat de kaart nog niet was binnengekomen op DataIO zelf. Hanneke van de klantenservice heeft mij toen erg fijn geholpen om een nieuwe kaart uit te zoeken die precies bij mijn wensen past. We kwamen er toen ook achter dat de kaart die ik eerder had besteld, niet snel genoeg was om 4k video's op te zetten. De oude bestelling werd geannulleerd en moest 4 euro bijbetalen voor de nieuwe kaart (SanDisk Extreme 64GB micro SD U3 90MB/s UHS-I) Ook voor de laagste prijs volgens Tweakers. De nieuwe bestelling werd binnen 2 dagen bezorgd.

Scorekaart voor DataIO