Verkopen willen ze wel maar service bieden ho maar, Waardeloze klantenservice schepen je gewoon af met de woorden we kunnen niks voor je betekenen.
VerzendingWij hadden alles netjes verpakt dat het onbeschadigd aan zou komen,
de telefoon was ook krasvrij en geen beschadigingen.
Toen de reparatie klaar was,kregen wij de telefoon terug waardeloos ingepakt door belsimpel.
Het beeldscherm van de iphone 6s is helemaal beschadigd.
Gebeld met belsimpel hoe dit mogelijk was en dat het ook waardeloos naar mij toegestuurd is.
Hun zouden het gaan uitzoeken en contact opnemen met hun reparatiecentrum in luxemburg.
Toen werd ik een dag later weer terug gebeld door belsimpel met de mededeling dat de telefoon zo ook aangekomen is met beschadigingen bij het reparatiecentrum.
Ik zei en wat is nu de oplossing dan omdat ik 1000% zeker weet dat hij onbeschadigd was.
Toen zeiden meneer wij kunnen niks voor u betekenen.
Ik heb op 13 februari 2016 een telefoonabonnement verlengt bij belsimpel.
Dat ging allemaal soepel en keurig.
Maar een half jaar later werkte mij accu niet goed meer.
Dus contact gezocht met belsimpel hun zeiden stuur hem maar op naar belsimpel in groningen.
Dat hebben we gedaan.
Wij hadden alles netjes verpakt dat het onbeschadigd aan zou komen,
de telefoon was ook krasvrij en geen beschadigingen.
Het beeldscherm van de iphone 6s is helemaal beschadigd.
Toen zeiden meneer wij kunnen niks voor u betekenen.
Als het nu ging om een telefoon van een paar tientjes had ik niet zoveel moeite mee gehad.
Maar het is een telefoon van een paar honderd euro waar ik altijd zuinig op ben geweest.
Dus conclusie stuur nooit een reparatie naar belsimpel.
Verkopen willen ze wel maar service bieden ho maar.