Ik mocht een paar pc's bouwen, maakte een wenslijst en zag dat meeste bij Megekko te bestellen was voor een mooie prijs. Na eerdere positieve ervaringen is het voor mij dan niet meer de moeite waard om naar andere winkels te kijken.
VerzendingVerzending was gewoon goed (met PostNL) en op tijd, maar ik zat toch met het volgende: Op dag 1 betaal ik >€1700 + verzendkosten voor bestelling A met o.a. 2 CPU's, 2 SSD's, etc. en 1 HDD. Alleen die HDD was niet op voorraad. Op dag 2 bestel ik nog wat en betaal ik weer verzendkosten en die bestelling krijg ik de volgende dag geleverd. Maar die grote bestelling met 2 pc's moet toch nog even wachten op de HDD. Ik weet dat het allemaal geautomatiseerd gaat, maar daar mis je dan toch een beetje de menselijke factor. Dit was natuurlijk totaal niet erg (je ziet voor het bestellen ook precies welke dag je geleverd gaat krijgen), maar als Megekko even had gebeld of gemaild had de verzending anders gekund en had ik de beoordeling zonder problemen weer op Uitstekend gezet.