Kamera Express

Zeer overzichtelijke site, een groot aanbod, goede service, snelle bezorging, goede klantenservice en bovendien goede prijzen. Ook bij schade aan het product na een aantal maanden werd er goed gehandeld. Het product moest opgestuurd worden en werd na een aantal weken gerepareerd en al netjes teruggestuurd, zonder kosten. Kortom, een professionele winkel, waarover ik zeer tevreden ben!

De leveringen waren in mijn geval altijd zeer snel. Een groot voordeel is dat het product indien op voorraad de volgende dag geleverd wordt als er voor 23:59 wordt besteld, zo hoef je niet dagen te wachten op je bestelling en voor last-minute bestellingen is dat ook ideaal. De producten worden overigens netjes verpakt en afgeleverd.

In mijn geval werd er snel gereageerd op de vragen die ik had en op een manier waarbij ik het gevoel had dat de medewerker er zeker verstand wel van heeft. Ook vragen via de chat worden snel beantwoordt, dit maakt het maken van een keuze makkelijker en sneller.

Scorekaart voor Kamera Express