Coolblue.nl

Er worden leveringen beloofd die Coolblue blijkbaar niet kan waarmaken. Ja, de betaling liep lekker vlot. Die wel!

Donderdag had ik de TomTom besteld bij Cool Blue. Nu, maandag, heb ik de bestelling nog steeds niet gekregen. "Vandaag bestellen, morgen in huis". Ja, dat kunnen jullie wel zeggen, maar je kunt het totaal niet waarmaken. Dit was m'n 1e bestelling. Waarschijnlijk ook m'n laatste.............

Maandagmorgen de klantenservice gebeld. Het antwoord was: "Meneer u heeft uw bestelling binnen 24 uur (!) in huis". Weer een dag langer! En........ ik heb er weinig vertrouwen in.

Beste meneer Korteweg,

Wat vervelend dat het zo mis is gegaan met de levering van uw nieuwe TomTom. We zien dat hier bij PostNL iets is mis gegaan, waardoor de TomTom nu weer bij ons ligt. Als u dat graag zou willen, kunnen we ervoor zorgen dat deze alsnog morgen wordt afgeleverd. We vragen u dan om voor 23:00 uur een e-mail te sturen naar geenglimlach@coolblue.nl.
Verder willen wij onze oprechte excuses aanbieden voor de vertraging die uw bestelling heeft opgelopen.

Coolblue

Scorekaart voor Coolblue.nl