ALTERNATE.nl

Afgelopen week begaf mijn router het, na nog geen jaar trouwe dienst. Garantie gevalletje dus. Na de nodige negatieve reviews hier omtrent after-sales en garantie afhandeling had ik er een hard hoofd in of het allemaal wel ging lukken. Ik zat dan ook al helemaal in de verdedigingsmodus ;-))
Maar tot mijn vreugde moet ik bekennen dat ik, anders dan sommige anderen hier, niets dan lof kan uitspreken waarop eea is afgehandeld.
Op dinsdag het probleem aangemeld bij de Alternate servicedesk en vervolgens conform de aanwijzingen de router donderdag opgestuurd naar Alternate (woensdag was ik te druk). Op vrijdagochtend een keurige email ontvangen dat mijn router in goede staat was ontvangen en dat zij er mee aan de slag gingen. Reeds dezelfde vrijdagmiddag laat wederom een email dat er een nieuwe router werd verstuurd. Deze werd zaterdagochtend met NL-post bezorgd. De router was nieuw gezien de verpakking (zat nog in cellofaan) van binnen en buiten.
Ergo: de garantieafhandeling was in een kwestie van 3 dagen opgelost (ik haal de woensdag er even af). Ik heb het wel eens anders meegemaakt....

Scorekaart voor ALTERNATE.nl