Zoals verleden jaren hier maar weer een order geplaatst en ik denk dat hun naamsbekendheid hen nu parten speelt.
Bestelling de 9de september geplaatst voor een iPhone, de eerste dag dat die leverbaar was incl. met een Vodafone abonnement. Jaar eerder iets langer moeten wachten maar goed 2e kans.
29 september een mailtje dat ik nog 2-3 weken moet wachten...
10 oktober 2,5 week later bel ik weer... verwachte levertijd 2 weken, aangegeven ontevreden te zijn.
31 oktober weer 2 weken verder... zij geven geen indicatie meer en komen ook niks tegemoet.
Eerder werd een optie tot omzetten soort iPhone gegeven met bijbetalen... dat was ik niet van plan want vond het bedrag al wel mooi zo. Nu kreeg ik alleen de optie om bij vodafone weg te gaan... of een ander toestel maar wel met 2 euro per maand bijbetalen.
Belsimpel dit gaat er hier mis; je had zelf kunnen zien dat het wel erg lang duurde en zelf kunnen bellen over een andere kleur. Je had kunnen zeggen vandaag die 2 euro per maand dat het abonnement duurder is komen we tegemoet. Ik weiger omwille van de wachttijd en onduidelijkheid nog bij te betalen! Dit gedrag moet niet beloond worden. Alleen een "sorry" voor de langere levertijd doe je het bij mij niet mee af, we zijn te ver en jullie hebben te veel gelaten.
Conclusie; Jullie adverteren wel groot inmiddels maar het is jullie boven je uit gestegen; Doe dan een bestellingstop na zoveel maximum orders! (daarom maar een voldoende voor het proces want het werkt wel erg goed op zich) Bovendien elk ander gerenomeerd bedrijf komt je na een zeer lange wachttijd op de een of andere manier financieel tegemoet. Bij jullie kan niks, schijnbaar.
Daarom een dikke onvoldoende en jullie mogen diep door het stof om het bij mij nog goed te maken
De klantenservice is goed bereikbaar, maar kan of mag niks! Bij elk gerenomeerd bedrijf bij "probleemgevallen" is er wel iemand die (financieel) toezeggingen kan en mag doen maar hier niet helaas. Per saldo kan de telefoniste alleen in de computer kijken en wellicht een andere kleur voorstellen of ander abonnement. Feitelijk kunnen ze niet zo veel, doen al minder, en daarom verdienen ze het predicaat slecht.
Je komt er pas achter hoe een bedrijf werkelijk is zodra je flinke bonje met ze hebt, helaas. Mij zien ze niet meer terug want het vertrouwen in de partij is weg.
Even een aanvulling, kan helaas de review zelf niet aanpassen.
2 november, dus 2 dagen na het plaatsen van de review de telefoon in ontvangt mogen nemen hier. Alleen was ik wel helaas 2 weken weg voor mijn werk aan de andere kant van het land. Over de verzending zelf is niks aan te merken, die is goed! Afgelopen donderdag is er contact opgenomen hoe een en het ander verlopen is en er werden welgemeende (zo kwamen ze ook echt over) excuses aangeboden en uitgelegd hoe dit zo gelopen is. Volgens mij had het veel eerder netjes opgelost kunnen worden maar dat hebben ze bij deze nu gedaan in de vorm van een klein en welkom presentje.
Het duurt lang maar weten toch wel hoe het moet uiteindelijk.. als zij volgend jaar de goedkoopste zijn wil ik ze best nog een herkansing geven, en met mijn case/feedback denk ik dat zij hun systeem aardig kunnen aanpassen om dit soort problemen er tussen uit te halen om op te lossen.