Nul service, Meerdere keren ( 3 nu ) al thuis zitten wachten voor het ophalen en of terug brengen van mijn Tv, komen ze rustig 2 uur te laat aan zonder een belletje.
VerzendingKomen non stop te laat of niet opdagen zonder telefoontje.
KlantenserviceMeerdere malen gebeld, en verteld dat ik het onbeschoft vind dat ze mij en of mijn vriendin zo laten zitten zonder even te bellen.
Nadat ik het product nu al 2x terug heb gekregen hebben ze dus de reparatie ook nog eens niet goed uitgevoerd... Hij is nu onderweg terwijl ik dit aan het typen ben maar ze zijn weer meer dan 2 uur te laat. Bij het bellen met de klantenservice kreeg ik niet meer dan: Sorry onze excuses normaal gesproken bellen ze wel even......
Tja nou sorry dat gaat dus niet op want de vorige 3 keer deden jullie dat ook niet.
Mijn vraag was dan ook of ik aub mijn geld terug kon krijgen zodat ik mijn frustratie kon verbreken en niets meer met hun te maken zou hebben. Dit kon niet en hij bood mij een compensatie aan van een 10Euro tegoed bon.....
( ja dit lees je goed )
Je snapt zelf wel wat mijn reactie daar op was.
Goed, Nu dus aan het wachten op een tv die hopelijk gemaakt is zodat ik niet voor de 4de keer door deze geweldige service heen hoef.
En nadat ze mij net vertelde dat het een blok was op geschoven.... raad je het al zijn ze nu weer niet op tijd binnen het tijds blok 15min geleden afgesproken te hebben aan de telefoon.