Kamera Express

Zaterdag 15 oktober enthousiast naar Kamera-Express Rotterdam (Capelle a/d Ijssel) gegaan om een nieuwe digitale spiegelreflex camera met diverse assecoires te kopen (waarde meer dan 1250 euro). In de winkel prettig geholpen door een medewerker met voldoende kennis van de camera.

Bij thuiskomst de camera direct uit de doos gehaald. Toen bleek dat de batterij niet in de doos zat. Direct gebeld met de klantenservice en in dat gesprek gaf de medewerker direct contact met de winkel op te nemen, zodat de batterij zo snel mogelijk geleverd zou worden.

Het versturen van de batterij liep niet helemaal vlot en zoals afgesproken, maar na afloop hebben medewerkers van Kamera Express goed hun best gedaan om mij toch met een tevreden gevoel terug te laten kijken op de aankoop van de geweldige camera.

Levering duurde 11 dagen, maar er is door de klantenservice actie ondernomen om zich te verontschuldigen en dit goed te maken.

De klantenservice is goed te bereiken en heeft er voor gezorgd dat ik, ondanks de latere levering van de batterij, toch positief terugkijk op de aankoop.

Beste heer/mevrouw,

Vervelend om te lezen dat uw order niet is gelopen zoals het eigenlijk zou moeten. Voor Kamera Express is het belangrijk dat iedere klant een tevreden gevoel heeft over onze dienstverlening.

Graag ontvang ik uw ordernummer zodat ik met in contact kan komen.

Jeffrey
Kamera Express