Mobiel.nl

754 producten en 1.399 uitvoeringen

Bestel proces is soepel en snel, eenvoudig contract te verlengen middels sms verificatie, Website is daarnaast overzichtelijk opgebouwd. Ook terugbetaling van teveel betaalde geld is snel.

12 september een bestelling gedaan en nog niet geleverd eerst twee maal een mail gehad dat het wat langer ging duren hier na nooit meer wat gehoord. Dus inmiddels zwaar gefrustreerd gebeld waar de bestelling nu eens blijft en het kan nog wel weken duren en verder moest ik de website maar in de gaten houden. Het gevoel krijgende aan het lijntje gehouden te worden bevalt mij totaal niet. Daarnaast inmiddels al 6 weken levertijd zonder enige indicatie wanneer het wel gaat komen.

Telefoon is slecht leverbaar, kan gebeuren. Inmiddels is het abbonement een stuk goedkoper geworden en ook de toestelbetaling ca 80 euro. Nu via whatsapp een bericht gestuurd of dit omgezet kon worden. Immers wel zo fair lange levertijd en goedkoper geworden abonnement. Uiteindelijk via whatsapp kon dat allemaal niet want ik deed een verlenging en het ging bij deze aanbieding om een nieuw contract, waar ik dat verschil kon zien is mij nogsteeds onduidelijk en na achteraf nogmaals checken gold de aanbieding ook opeen verlenging. Ik heb dit maal gebeld en na meer als een half uur wachten kon het via deze weg achter elkaar. Wachttijd onacceptabel. Service aan de telefoon verder prima, via whatsapp is gewoon waardeloos.

UPDATE
27-10 een mail gehad dat me contract niet verlengd kan worden, want de aflooptdatum van het huidig contract lag nog te ver in de toekomst, dan heb ik een boodschap het contract loopt 6-11-2016 af, eind van de week dus. M.a.w. Ze hebben 7 weken gedaan om te constateren dat ik blijkbaar niet kon verlengen, wat ik overigens wel kan want de termijn is iets van 4 maanden. Ik wederom gebeld en toen bleek dat het niet kon worden verlengd, want het nummer stond op een andere naam, dit zou goed kunnen immers heeft mijn vader ooit dit contract voor mij afgesloten, maar naar mijn weten is dit al een aantal jaren geleden omgezet. Maar goed ze gingen het alsnog op mijn naam zetten en de bestelling afhandelen en hierover zou ik per mail worden geinformeerd op 28-10.

28-10 de beloofde mail moet nog steeds komen.

29-10 nogmaals gebeld hoe de zaak er voor staat. Nu blijkt er nog een klant te zijn met de zelfde achternaam en hebben ze i.p.v. Op mijn naam het contract op deze persoon gezet. Ronduit slecht dat zo met persoonsadministratie wordt omgegaan. Kortom, ik heb op het moment nog steeds geen telefoon, mijn abonnement staat op iemands andersnaam en als het contract as 6 november afloopt is het nog maar de vraag of zowel ik als die andere persoon nog kan bellen, gebeld worden op het bekende nummer. Ik begin het onderhand flink beu te worden. Fouten maken kan, een product niet leverbaar kan, maar dit loopt flink uit de hand en ik verwacht na 8 weken toch 6-11 gewoon te kunnen bellen en eigenlijk me nieuwe telefoon die ik reeds helemaal betaald heb!!!

Beste Willy_BuMBuM,

Wat vervelend om te lezen dat je jouw bestelling nog niet hebt ontvangen. Wij willen je vragen om in een mail naar aftersales@mobiel.nl je ordernummer door te geven, zodat wij de status van je bestelling kunnen controleren.

Hopende je hiermee voldoende te hebben geinformeerd.

Mobiel.nl

Scorekaart voor Mobiel.nl