VerzendingNa het bestellen van een nieuwe camera de Nikon D7200 was ik heel blij dit bij KameraExpress gedaan te hebben, binnen 2 dagen had ik hem thuis en 2 weken later een bezoek gebracht aan het Filiaal te Eindhoven. Boh wat een kennis en goede hulp . Mooie winkel en goede raad, dat is vaak toch ver te zoeken. Maar ben super tevreden, dankjewel.
KlantenserviceNa het bestellen van een nieuwe camera de Nikon D7200 was ik heel blij dit bij KameraExpress gedaan te hebben, binnen 2 dagen had ik hem thuis en 2 weken later een bezoek gebracht aan het Filiaal te Eindhoven. Boh wat een kennis en goede hulp . Mooie winkel en goede raad, dat is vaak toch ver te zoeken. Maar ben super tevreden, dankjewel.