MediaMarkt

De bestelde combimagnetron ETNA CM751ZT is niet volgens afspraak op tijd afgeleverd.
Dynalogic en Mediamarkt gaven elkaar de schuld dat de ander de fout had gemaakt.
Dynalogic gaf in eerste instantie een heeel ruim lever vak van 8:00 tot 22:00 en op de dag zelf stuurden ze een mail dat ze tussen 10:15 en 13:15 zouden komen. Ze kwamen om 12:15 en dit zou netjes zijn ware het niet dat die mail om 12:05 verstuurd is! Na zoveel gestuntel is de order geannuleerd.

Ik had een ETNA CM751ZT combimagnetron bij Mediamarkt besteld. De belofte op de site was om de volgende dag te leveren mits ik voor 22:00 uur bestelde. Na de bestelling kreeg ik vlot een mailtje met de bevestiging dat ik de volgende dag (zaterdag) het product zou krijgen. Zaterdag ochtend kreeg ik van een distributiebedrijf Dynalogic een track and trace code en toen ik die bekeek bleek de levering verplaatst naar maandag. Ik heb toen telefonisch contact opgenomen met de Mediamarkt. Ik kreeg via het gratis nummer een vriendelijke dame aan de lijn. Het bleek dat alle orders van Dynalogic verschoven waren naar maandag dus ze hadden het druk. Ze zou echter haar best doen om de verzending in ieder geval maandag 's avonds te doen.
Maandag ochtend kreeg ik een mail dat de zending tussen 8:00 en 22:00 geleverd zou worden. Ik kreeg om 12:05 een nieuw mailtje van Dynalogic. "U verwachtte aankomst tijd is tussen 10:15 en 13:15 uur". Naast de spelfout is het bizar een mailtje te versturen dat je ergens om 10 uur zal zijn terwijl het al 12 uur was. Op het briefje in de deur hebben ze geschreven dat ze hier 12:15 waren. Om 12:19 had ik weer een mailtje van Dynalogic dat ze dinsdag weer tussen 8:00 en 22:00 langs zouden komen.
Ik heb daarna weer contact gehad met de Mediamarkt en Dynalogic maar men kon niet toezeggen dat men 's avonds langs wou komen. Alleen dat men op de dag zelf een window van 3 uur per mail zouden melden maar die wassen neus had ik al eens beleefd dus de order is geannuleerd. Ik hoop mijn geld snel terug te zien.

Mediamarkt heeft een gratis 0800 nummer. De medewerkers zijn vriendelijk.
Het enig minpuntje was dat ze uiteindelijk de klachten niet konden oplossen en dat ik na afloop van mijn laatste telefonisch contact een mailtje kreeg van de media medewerkster met de aanhef "geachte mevrouw .. " Erg flauw en onnodig.

Scorekaart voor MediaMarkt