Gezien dit als eerste gelezen wordt: Alternate, je bent mij als koper kwijtgeraakt door de slechte aftersales.
Verder was het aankoopproces matig. De payment gateway werkte prima echter de site had erg veel moeite met een betalingsrequest insturen en vervolgens was ik spontaan uitgelogd. Puntje van aandacht heren.
De levering was prima en snel, goed verpakt met factuur en de bijbehorende spam.
KlantenserviceIntens baggere klantenservice. Nabu X van Razer besteld met een maat, hij krijgt zijn complete aankoop bedrag teruggestort omdat de bijbehorende software van Razer dramatisch slecht was waardoor de fitband niet bruikbaar was. Ik heb het om dezelfde reden terug gestuurd en ik moet retourkosten betalen. Een medewerker van de klantenservice had totaal geen begrip voor de situatie en gooide het op het argument dat "softwarefouten niet worden vergoed". Snap ik, maar je verkoopt een product wat niet deugt kerel.
Kortom, wederom bewezen dat Alternate te groot is geworden en niet meer geeft om de kleine uitgaven. De issue bedraagt 6 euro maar het is een principekwestie. Wees een grote jongen en los het probleem op.
- Update 26 oktober 2016
Inmiddels is het probleem opgehelderd met door ook de teamleader van de klantenservice in te schakelen. Het restant wordt binnen 14 dagen (dus geen werkdagen maar echte dagen) teruggestort. Jammer dat je zo'n simpele kleine betaling alsnog moet automatiseren, maar goed, we gaan het zien!
Hi MarkReSpawN,
Ik kijk graag even voor je na wat er exact aan de hand is. Kun je ons je orderdetails sturen in een PM?