Megekko

Laatst had ik een SSD nodig voor een upgrade. Ik ga dan naar de Pricewatch, kies een SSD en selecteer Megekko. Gewoon omdat ik bij Megekko weet dat ik goedkoop uit ben, de producten de volgende dag in huis heb en dat wanneer ik een vraag heb ik binnen no-time antwoord heb van iemand die weet waar hij het over heeft. Al jarenlang is Megekko verreweg de beste winkel voor pc-onderdelen die ik ken. Ik heb er ondertussen 20-30 bestellingen geplaatst, ook onder verschillende namen en met verschillende afleveradressen, en Megekko is consistent perfect bezig. En nee, ik heb geen aandelen :)

Snel, eerlijke verzendkosten (en niet verborgen in de productprijs) en gelukkig met PostNL.

Ik heb een paar keer contact gehad met de klantenservice van Megekko. Een keer voelde ik me best schuldig, omdat ik een moederbord had besteld dat niet over de goede specificaties beschikte. Ik mocht hem (natuurlijk) terugsturen en ik had snel mijn geld terug. Maar leuker: een paar dagen na het opsturen lag er een envelop op de mat met zo'n klein speakertje dat ik blijkbaar had meegestuurd terwijl hij niet bij dat moederbord hoorde. Dus ook al hebben ze al verlies genomen door een product terug te nemen sturen ze ook nog eens op hun kosten zo'n klein dingetje naar me op. Met al die webshops in Nederland die nog geen cent overhebben voor hun klanten geeft het een erg goed gevoel dat er ook een winkel als Megekko bestaat die dat soort dingen standaard doet. Ik heb nog een veel beter verhaal over de klantenservice van Megekko, maar dat plaats ik binnenkort in een aparte review.

Scorekaart voor Megekko