Megekko

Zeer goede webshop. Dit was slechts mijn eerste bestelling maar niet meteen mijn laatste.
De website werkt vlot, ziet er goed uit en bestellen gaat makkelijk.
Producten zijn makkelijk te vinden (zeker met de zoekfunctie).
Megekko, ik had er 'gek' genoeg nog nooit over gehoord maar vond deze shop dankzij de prijsvergelijking van Tweakers en Megekko was de goedkoopste!
Prijsverschil met een ander heel bekende shop is maar liefst 40 EUR. Oké, zij bieden voor die prijs zeer goede service maar voor het product wat ik kocht heb ik geen service nodig gezien de garantie sowieso via de fabrikant zelf gaat.
Enige verbeterpuntje op de website voor mij zou zijn dat de verzendkosten duidelijker te vinden zijn. Bij Megekko staan ze onder de FAQ terwijl de meeste shop hiervoor een aparte menu link hebben of zelfs bovenaan in de header.
Wanneer ik nog PC onderdelen nodig heb kom ik zeker eerst een kijkje nemen bij Megekko.
Dikke aanrader!

Levertijd naar België is goed: zaterdag besteld en dinsdag in huis.
Verpakking was netjes met luchtzakjes al kon dit nog iets beter. Zo lag het product onderdaan de doos met daarboven luchtzakjes. Beter was geweest een laag luchtzakjes, dan het product en dan weer luchtzakjes (of ander beschermend materiaal).
Opvolgen was makkelijk dankzij de track&trace code die je krijgt.
Als nu nog de verzendkosten gratis kunnen zou dat helemaal goed zijn ;)

Scorekaart voor Megekko