Het hele bestelproces is absoluut voldoende, maar onderscheidt zich wat mij betreft niet van de webshops van heel veel andere aanbieders.
VerzendingHier geldt hetzelfde. Onderscheiden is lastig, zeker als je ook nog de leveranciers bekijkt die op zondag of zelfs dezelfde dag leveren.
KlantenserviceMijn nieuwe Samsung S6 gaf na iets meer dan drie maanden de geest. Het toestel heb ik op 12 september opgestuurd naar Belsimpel die het weer doorgestuurd heeft naar Dynafix. Dynafix meldt op 21 september op zijn Track-and-Trace systeem dat men om een creditering gevraagd had omdat het toestel niet te repareren is. Mijn verwachting was dat er snel een nieuw toestel opgestuurd zou worden. Toen dat niet gebeurde, heb ik zelf maar een keer of wat contact gezocht met Belsimpel. Wat blijkt, in plaats van zoals ik verwacht had mij direct een nieuw toestel toe te zenden, immers ruim binnen de garantieperiode was het geleverde product defect geraakt waardoor Belsimpel toch voor zover mij bekend de plicht heeft mij een vervangend toestel te leveren, wacht Belsimpel totdat zij een creditering heeft ontvangen. De enige toezegging die ik na lang aandringen heb gekregen is dat de technische service afdeling van Belsimpel waarschijnlijk wel voor 31 oktober contact op zal nemen. Dat is dan bijna 6 weken nadat Dynafix vastgesteld heeft dat het toestel niet gerepareerd kan worden! Let wel, mij is nog niets toegezegd over een vervangend toestel. Zelf vind ik dat de service van een leverancier pas in geval van problemen beoordeeld kan worden. Op basis van deze ervaring is mij één ding duidelijk: ik koop nooit meer bij Belsimpel.